Evenementen in Portus Ganda             Portus Ganda Logo


Big Jump: DE INFO VOOR BIG JUMP IS TE BEVESTIGEN IN MEI zondag 14 juli kan je komen aanschuiven om met de sportiefste Gentse vooraanstaanden in de haven van de ene naar de andere kant te zwemmen in het open natuurlijke Leie water.
14:00 welkom
14/30 Fanfare
15:00 Jump
16:00 verkiezing Miss & Mister Big Jump
Organisatie: GoodPlanet Belgium, Gentse MillieuFront & Natuurpunt Gent

Gentse feesten: van vrijdag 19 tot zondag 28 juli zijn er op vershillende pleinen in de stad optredens voorzien, de sfeer hiervan is op te snuiven totin Portus Ganda. Voor info over de Gentse feesten klik volgende link https://gentsefeesten.stad.gent
Organisatie: Stad Gent met een 100 tal organisatoren

 Vuurwerk in Portus Ganda: zondag avond 21 juli zullen de eerste 9 vaartuigen vanaf de Reep aangemeerd aan het Veermanplein zich moeten verplaatsen voor een spectaculair vuurwerk vanuit de Passantenhaven Portus Ganda
Organisatie: stad Gent

Rondvaart met patiënten: zaterdag 7 september tussen 13:30 en 14:00 inschepen van de patienten voor een vaartocht van 00:45-0130 uur, nadien vanaf +/- 16:00 word een drankje en een hapje voorzien voor de deelnemers patienten; vrijwillige kapiteins en hun bemanning.
De vaartochten worden aangeboden door vrijwilligers die met hun recreatieve vaartuigen en hun bemanning hiermee een GOEDE DAAD willen neerzetten aan het einde van het vaarseizoen.
Patienten en vrijwillige kapiteins schrijven zich in via de mail portusganda@gent.be
Organisatie Passantenhaven Portus ganda vzw en L.B.W.B. vzw

O de Gand
: zaterdag 14 september staat voor de start van het nieuwe culturele seizoen. In de ganse stad zijn er optredens van Klassiek over tot JazzWereldmuziek.
Voor meer info zie www.odegand.gent/nl/
Organisatie van het Festival Van VlaanderenInteressante informatie over de streek vind je met volgende links:

Gent waar die Schelde en Leie samenvloeien


Google