Evenementen in Portus Ganda             Portus Ganda Logo


Gentse feesten: van 14 tot 23 juli 2017 zijn er op vershillende pleinen in de stad optredens voorzien, de sfeer hiervan is zelfs genietbaar vanaf de Portus Gandajachthaven.
Organisatie: door een 100 tal organisatoren

 Vuurwerk in Portus Ganda: GENTSE FEESTEN zondag avond 16 juli zullen er vaartuigen moeten verplaatst worden voor een spectaculair vuurwerk dat doorgaat in de Portus Ganda passantenhaven om 23:00 uur
NIEUWJAAR VUURWERK voor 30-12 zullen er vaartuigen zich moeten  verplaatsen voor het spectaculaire vuurwerk dat doorgaat in de Portus Ganda Passantenhaven om middernacht op 31-12-2017
Organisatie: stad Gent

Ghent Classics: zaterdag 24 juni werkt de Portus Ganda haven mee aan dit evenement. Vaartuigen ouder dan 25 jaar kunnen zich inschrijven voor een keuringswedstrijd,  indienn er voldoende inschrijvingen zijn is er per categorie een winnaar voorzien. Andere vaartuigen kunnen als passant in de haven komen meegenieten van een verfijnde pontonsfeer.
Organisatie LBWB-Motoryachting - Potus Ganda

Rondvaart met patiënten: zaterdag 24 juni tussen 14:00 en 16/30 worden patienten voor een klein 3/4 uur rondgevaren door recreatieve vaartuigen door vrijwillige kapiteins als een GOEDE DAAD voor het einde van het vaarseizoen.
Organisatie Passantenhaven Portus ganda vzw

O de Gand
: zaterdag 16 september staat voor de start van het nieuwe culturele seizoen. In de ganse stad zijn er optredens van Klassiek over tot JazzWereldmuziek.
Organisatie van het Festival Van VlaanderenInteressante informatie over de streek vind je met volgende links:

Gent waar die Schelde en Leie samenvloeien


Google